Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Apple iPhone 15 512GB Blue (MTMF3) eSim

Код: 72716

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Apple iPhone 15 512GB Blue (MTMF3) eSim

Apple iPhone 15 512GB Blue (MTMF3) eSim

Пізнай повну історію Магія динаміки Динамічний острів дозволяє бачити

Пізнай повну історію

Магія динаміки

Динамічний острів дозволяє бачити сповіщення та активність у режимі реального часу, тому ви не пропустите їх, навіть коли зайняті іншими справами. Він дозволяє управляти відтворюється музикою, бачити, хто дзвонить, стежити за статусом рейсу і багатьма іншими функціями.

Стійкість і довговічність

У цьому варіанті використовувалося заднє скло, яке повністю просочилося кольором. Спеціальний подвійний скляний іонообмінний процес і алюмінієвий корпус аерокосмічного класу роблять цей iPhone 15 надзвичайно міцним і довговічним.

Для захоплюючих фотографій

Тепер основна камера пропонує запис з надвисокою роздільною здатністю, що робить зйомку виняткових фотографій з неймовірною деталізацією більш доступною, ніж раніше. Від зйомки моментів до вражаючих пейзажів.

Фіксуйте момент в ідеальній різкості та кольорі

Більша деталізація та насичені кольори значно покращують якість ваших портретів. Тепер фокус можна регулювати між об'єктами, торкаючись екрана, навіть після того, як ви зробили фотографію. Легко налаштуйте свій персонал.

Ідеальний портрет

Хочете швидко зафіксувати мить, перш ніж вона пройде? Більше не потрібно переключатися в портретний режим. Якщо вашим об'єктом є людина, собака чи кішка, iPhone 15 автоматично фіксує інформацію про глибину. Так ви зможете миттєво побачити свою фотографію як портрет з геніальним ефектом розмиття.

Потужність перевірена професіоналами

A16 Bionic підтримує широкий спектр розширених функцій, таких як обчислювальна фотографія для 24-мегапіксельних фотографій і портретів кращого покоління, ізоляція голосу під час телефонних дзвінків і плавна продуктивність для ігор з інтенсивною графікою. Все це досягається неймовірною продуктивністю, що виливається в тривалий час автономної роботи. Тож не дивно, що спочатку цей чіп проектувався як Pro-модель.

Сумісність з USB-C

Новий роз'єм USB-C дозволяє заряджати Mac або iPad одночасно тим самим кабелем, який ви використовуєте для зарядки iPhone 15. Більше того, тепер ви також можете використовувати свій iPhone 15 для зарядки Apple Watch або AirPods. Це означає, що з клубком кабелів можна попрощатися.

Ви відчуєте різницю

Те, що важливо для вас, також важливо для Apple. Ми дбаємо про гарантії конфіденційності, які дають вам більше контролю над вашими даними. Ми зосереджуємось на використанні більшої кількості перероблених матеріалів, щоб мінімізувати вплив на навколишнє середовище. Ми також створюємо вбудовані функції, які роблять iPhone доступним для всіх.

Діліться, отримуйте та надсилайте!

Створіть власний плакат, який бачитимуть ваші контакти, коли ви зателефонуєте. Виберіть улюблену фотографію або Memoji, поєднайте його з улюбленим шрифтом, і ви готові створити власну візитну картку. Хочете поміняти контактну інформацію з кимось? Просто тримайте iPhone близько до них. Ви можете вибрати, чим ви хочете поділитися, і інформація буде завантажена негайно. Натисніть і утримуйте об'єкт на фотографії, щоб підняти його з фону та створити наклейку. Додайте такі ефекти, як Puffy і Shiny. Або створіть анімовані стікери з живих фотографій.

Зміст комплекту

APPLE iPhone 15, кабель USB-C/USB-C, документація.

Розгорнути

Характеристики

Дисплей

Діагональ екрану

6.1

Тип екрану

OLED Super Retina XDR

Роздільна здатність дисплея

(2556 x 1179) / 460ppi

Процесор

Процесор

Apple A16 Bionic

Кількість ядер

6

Память

Пам'ять

512ГБ

Память оперативна

6ГБ

Пам'ять вбудована

512ГБ

Камера

Камера основна

подвійна 48 МП + 12 МП

Камера фронтальна

12 МП

Інше

Модель

iPhone 15

Гарантія, міс.

12

Операційна система

iOS

Бездротові технології

Wi-Fi 802.11ax (Wi-Fi 6) з технологією MIMO 2x2, Bluetooth 5.0, NFC, 3G, 4G, 5G

Серія:

eSIM+eSIM

Сканер відбитка пальця

немає

Колір:

Blue

Матеріал

Скло, метал

Розгорнути