Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Автодержатель Xiaomi COOWOO T100 Gravity Car Phone holder (3002024)

Код: 00824

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Автодержатель Xiaomi COOWOO T100 Gravity Car Phone holder (3002024)

Автодержатель Xiaomi COOWOO T100 Gravity Car Phone holder (3002024)

У новому поколінні автомобільних власників використовується технологія реагування на силу тяжіння, за допомогою якої держатель самостійно підлаштовує силу захоплення в залежності від ваги смартфона, щоб Ви

У новому поколінні автомобільних власників використовується технологія реагування на силу тяжіння, за допомогою якої держатель самостійно підлаштовує силу захоплення в залежності від ваги смартфона, щоб Ви могли не хвилюватися про його кріпленні. При цьому пристрій не загороджує огляд і може використовуватися всього однією рукою.

Плотно пригнані один до одного деталі з алюмінієвого сплаву забезпечують плавну роботу зубчастого механізму.

Дістати і розмістити смартфон в тримачі можна всього однією рукою, не відриваючись від керування автомобілем.

Рухливі кріплення з трьох сторін смартфона автоматично підлаштовують силу затиску при збільшених навантаженнях, щоб смартфон не випав з власника при різкому гальмуванні, при проїзді "лежачих поліцейських" або під час їзди по вибоїстих дорогах.

Губки затиску для кріплення на вентиляційну решітку мають особливе нековзаюче покриття, яке не тільки забезпечує зчеплення з гратами, але і захищає її від подряпин. На внутрішній поверхні лапок власника також є м'які вставки, що запобігають вислизання смартфона.

Розгорнути

Характеристики