Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Смарт-годинник Amazfit T-Rex Army Khaki (Міжнародна версія) (A1919)

Код: 01510

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Amazfit

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Смарт-годинник Amazfit T-Rex Army Khaki (Міжнародна версія) (A1919)

Смарт-годинник Amazfit T-Rex Army Khaki (Міжнародна версія) (A1919)

20 днів автономної роботи | 1,3-дюймовий кольоровий AMOLED дисплей | GPS - датчик від Sony | Оптичний датчик BioTracker PPG | Відстеження 14 видів тренувань | Висока стійкість до погодних

20 днів автономної роботи | 1,3-дюймовий кольоровий AMOLED дисплей | GPS - датчик від Sony | Оптичний датчик BioTracker PPG | Відстеження 14 видів тренувань | Висока стійкість до погодних умов | Сміливий сучасний дизайн

НАДІЙНІСТЬ , ПІДТВЕРДЖЕНА СЕРТИФІКАТАМИ

Смарт - годинник Amazfit T-Rex успішно пройшли ряд професійних тестів на стійкість до складних погодних умов. Годинники демонструють стабільну роботу при екстремальних температурах від -40 до +70 градусів, вони не бояться дощу і піщаної бурі. Екран годин покритий стійким до подряпин і сколам загартованим склом Corning Gorilla Glass 3.

Яскравий РІШИТНИЙ ДИЗАЙН

Смарт - годинник Amazfit T-Rex укладені в міцний і надійний корпус, в дизайні якого використовувалися сміливі різкі лінії і помітні елементи управління, що підкреслюють екстремальний характер пристрою. На зап'ясті годинник фіксуються за допомогою неймовірно міцного і м'якого ремінця. Своїм видом годинник говорять про те, що готові до яскравих пригод і далеким подорожей.

БАГАТО ДНІВ БЕЗ ПІДЗАРЯДКУ

Завдяки оптимізованому енергоспоживанню і ємною батареї Amazfit T-Rex здатні опрацювати з використанням стандартного набору функцій до 20 днів без підзарядки. Базовий режим з обмеженням доступу до функцій забезпечує до 66 днів роботи на одному заряді.

AMOLED ДИСПЛЕЙ

На 1.3-дюймовому AMOLED дисплеї з дозволом 360x360 поміщається вся важлива для вас інформація. Дисплей відмінно читається як на яскравому сонце, так і в тіні. Різні варіанти циферблатів дозволять персоналізувати годинник і зробити їх комфортними і привабливими саме для вас.

ТОЧНИЙ GPS - МОДУЛЬ

Годинники Amazfit T-Rex отримали вдосконалений GPS - датчик від Sony, який відрізняється високою точністю позиціонування і економним витрачанням ресурсів батареї. З постійно включеним GPS - модулем годинник будуть працювати неймовірно довго - до 20 годин на одному заряді.

Живить АКТИВНО

Amazfit T-Rex підтримують 14 вбудованих спортивних режимів. З їх допомогою ви зможете легко стежити за своїм прогресом під час тренувань і отримувати інформацію про пройденій відстані, швидкості, витрачених калоріях , стежити за частотою серцевих скорочень. Водозахист 5 АТМ дозволяє не знімати годинник під час тренувань в басейні.

СЕРДЕЧНИЙ РИТМ ПІД КОНТРОЛЕМ

Сучасний оптичний датчик BioTracker PPG вимірює частоту серцевих скорочень і стежить за вашим станом 24 години на добу. Висока точність вимірювань і цілодобове спостереження дозволять вам підібрати максимально ефективні види навантажень для підтримки відмінного самопочуття.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПОМІЧНИК

Годинники Amazfit T-Rex допоможуть вам організувати свій день. Скористайтеся вбудованим будильником, прогнозом погоди, читайте повідомлення прямо з екрану годин, реагуйте на виклики і отримуйте корисні нагадування.

Розгорнути

Характеристики

ГАДЖЕТИ

Гарантія

12 міс.

Інше

Колір:

Army Khaki

Розгорнути