Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Apple Mac Studio (MJMW3) M1 Ultra with 20CPU/48GPU/64GB/1ТB

Код: 24374

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Apple Mac Studio (MJMW3) M1 Ultra with 20CPU/48GPU/64GB/1ТB

Apple Mac Studio (MJMW3) M1 Ultra with 20CPU/48GPU/64GB/1ТB

Mac Studio – це професійне рішення для складної роботи, фахівців креативних галузей та професіоналів, які потребують максимум продуктивності. Цей ПК зберіг лаконічний дизайн з фірмовим стилем Apple, але став

Mac Studio – це професійне рішення для складної роботи, фахівців креативних галузей та професіоналів, які потребують максимум продуктивності. Цей ПК зберіг лаконічний дизайн з фірмовим стилем Apple, але став більшим за попередні версії ПК, щоб вмістити всі можливі порти для підключення додаткових інструментів.

M1 Max

M1 Max забезпечує потужність для вирішення задач практично будь-якого розміру. Незалежно від того, чи використовуєте ви кілька додатків, сортуєте та редагуєте тисячі фотографій, записуєте та міксуєте музику професійної якості або відкриваєте для себе нову екзопланету, що кричить швидкий M1 Max має вашу спину. Він також має до 2.5 разів більш високу продуктивність процесора, до 3.4 разів більш високу продуктивність графічного процесора і до 2.2 рази більш швидке машинне навчання.

Вписується у ваш простір

Неймовірна потужність та ефективність кремнію Apple дозволили Apple повністю переосмислити високопродуктивний робочий стіл. Натхнення для дизайну для Mac Studio було простим: дозволити M1 Max - і вашій творчості працювати абсолютно без обмежень, в межах мінімально можливої площі. Він ідеально підходить під більшість дисплеїв, забезпечуючи неймовірну потужність та можливості підключення на відстані витягнутої руки прямо на вашому столі.

Грає круто

У 7.7-дюймовому квадратному корпусі Mac Studio знаходиться новаторська теплова система, призначена для того, щоб M1 Max міг справлятися з важкими робочими навантаженнями на швидкостях, що кричать. Будьте впевнені, що ваш пристрій надійно захищений від будь-яких впливів.

Розгорнути

Характеристики

Процесор

Процесор

Apple M1 Ultra

Частота процесора

3.2 ГГц

Кількість ядер

20

Графічний процесор

48-core GPU

Память

Память оперативна

64ГБ

Пам'ять вбудована

1ТБ

Інше

Гарантія, міс.

12

Розгорнути