Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Apple MacBook Pro 14" M2 Max 12CPU/38GPU/32GB/2TB Space Gray (Z17G000QE)

Код: 51640

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Apple

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Apple MacBook Pro 14" M2 Max 12CPU/38GPU/32GB/2TB Space Gray (Z17G000QE)

Apple MacBook Pro 14" M2 Max 12CPU/38GPU/32GB/2TB Space Gray (Z17G000QE)

Технології майбутнього вже сьогодні MacBook Pro з чіпом M2 Max відкриває нову еру пристроїв Apple, у яких потужність, швидкодія та ефективність виходять на абсолютно новий рівень. Новий

Технології майбутнього вже сьогодні

MacBook Pro з чіпом M2 Max відкриває нову еру пристроїв Apple, у яких потужність, швидкодія та ефективність виходять на абсолютно новий рівень. Новий чіп демонструє неперевершену продуктивність як у мережі, так і без підключення, а час автономної роботи ноутбука ще збільшився. У вашому розпорядженні супер-чіткий дисплей Liquid Retina XDR із відтворенням мільярда кольорів та відтінків, а також всі необхідні порти для комунікації та підключення.

Суперсила M2 Max

Нове покоління процесорів від Apple забезпечує неперевершені показники швидкодії, продуктивності та енергоефективності. M2 Max – це 12 ядер ЦП, до 38 ядер графічного процесора, до 96 Гб об'єднаної пам'яті та 400 Гб/с пропускної спроможності. Тепер ви зможете візуалізувати ефекти, проектувати тривимірну геометрію і не тільки. Процесор підтримує підключення до чотирьох зовнішніх дисплеїв і забезпечує до 10 потоків відтворення відео 8K ProRes.

Обирайте свій MacBook Pro

Обирайте 14-дюймову або 16-дюймову модель, щоб MacBook Pro максимально відповідав вашим вимогам. Приготуйтеся до цілого дня автономності, адже тепер вам не потрібно турбуватися про нестачу заряду. MacBook Pro з діагоналлю дисплея 14 дюймів гарантує до 18 годин відтворення відео та до 12 годин перегляду веб-сторінок. 16-дюймовий MacBook Pro дозволить вам дивитися відео до 22 годин та до 15 годин займатися інтернет-серфінгом без підзарядки.

Тиха швидка робота

Завдяки ефективності Apple Silicon більшість процесів відбувається без увімкнення вентилятора, і лише при виконанні ємних завдань удосконалені теплові системи використовують вентилятор на низьких обертах для більш ефективного відведення тепла. Це означає, що MacBook Pro працює практично безшумно. А для збільшення продуктивності використовується архітектура зберігання даних на базі флеш-пам'яті. SSD-накопичувач до 8 ТБ забезпечує миттєве вирішення будь-яких завдань.

Передова система macOS Ventura

Оновлена MacOS Ventura була розроблена спеціально для того, щоб надати більше можливостей для користувачів. Нова операційна система враховує величезний потенціал передового чіпа M2 Max, забезпечуючи ще більш швидку і плавну роботу понад 15 000 спеціально оптимізованих додатків і модулів, а також доступ до нових функцій macOS, які зроблять ваш користувальницький досвід максимально продуктивним.

Дисплей Retina не знає собі рівних

Унікальний по контрастності, яскравості та кольоропередачі дисплей Retina з LED підсвічуванням точно передає всю глибину чорного та яскравість світлих відтінків. Розширений динамічний діапазон збагачує палітру кольорів мільйонами кольорів і відтінків. Завдяки заводському калібруванню дисплей підтримує еталонні налаштування для корекції кольору HDR, фотографії та дизайну. Тисячі міні-світлодіодів згруповані в зони локального затемнення для покращення яскравості та контрастності зображення. 7 шарів оптичних розсіювачів забезпечують надточну передачу кольору по всій площі дисплея. З частотою оновлення до 120 Гц з автоматичним налаштуванням залежно від характеру контенту вам забезпечені чіткість та плавність за будь-якого сценарію використання.

Спілкування як наживо

Оновлена камера 1080р з широкою апертурою пропускає більше світла та підвищує якість зображення за будь-якого освітлення. Завдяки масиву із трьох вбудованих мікрофонів із професійним співвідношенням сигнал/шум ваш голос завжди звучить природно та чітко. Аудіосистема з шести динаміків з функцією придушення шуму забезпечує глибокий об'ємний звук із насиченими басами та кришталево чистим вокалом під час відтворення музики або перегляду відео.

Підключайте, що хочете

Три порти Thunderbolt 4 забезпечують просте підключення зовнішніх пристроїв та моніторів. Підключайтеся до дисплеїв та телевізорів з виходом HDMI, який тепер підтримує формат до 8К. Пристрій для читання карт пам'яті SDXC призначений для зручного обміну фото та відео. А Wi Fi 6 гарантує стабільне підключення та надшвидку передачу даних без розривів та втрат.

Клавіатура Magic Keyboard з Touch ID

Клавіатура MacBook Pro з м'яким і точним ходом і повнорозмірним рядом функціональних клавіш пропонує комфортні умови для роботи і набору тексту. Touch ID дозволяє одним дотиком розблокувати пристрій, автентифікуватися в додатку або оплатити онлайн покупку. Відкривайте документи, захищені паролем, беріть фільми напрокат у Apple TV, платіть у Apple Pay – і все це за допомогою датчика Touch ID.

Розгорнути

Характеристики

Дисплей

Діагональ екрану

14.2"

Тип екрану

Liquid Retina XDR display

Роздільна здатність дисплея

(3024x1964)

Процесор

Процесор

Apple M2 Max

Частота процесора

3.5 ГГц

Кількість ядер

12

Графічний процесор

Apple M2 Graphics

Память

Память оперативна

32ГБ

Пам'ять вбудована

2ТБ

Інше

Гарантія, міс.

12

Колір:

Space Gray

Розгорнути