Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

OnePlus 8T 8/128Gb Aquamarine Green

Код: 08468

Гарантія - 3 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис OnePlus 8T 8/128Gb Aquamarine Green

OnePlus 8T 8/128Gb Aquamarine Green

Коли кожен кадр ідеальний 6,55-дюймовий Fluid AMOLED-дисплей OnePlus 8T забезпечує чудову якість зображення в кожному кадрі. Завдяки частоті оновлення в 120 Гц він може похвалитися дивовижно плавною роботою.

Коли кожен кадр ідеальний

6,55-дюймовий Fluid AMOLED-дисплей OnePlus 8T забезпечує чудову якість зображення в кожному кадрі. Завдяки частоті оновлення в 120 Гц він може похвалитися дивовижно плавною роботою. А наднизька затримка дарує миттєвий відгук на будь-яке ваше дію. Цей екран змінить ваш погляд на комфорт використання смартфона і мобільні розваги в цілому.

Колір, який ніколи НЕ померкне

Що робить дисплей OnePlus 8Т одним з кращих в світі? Виняткова точність передачі кольору, завдяки якій кожен фільм стає видовищним, кожна гра яскравіше, а кожне фото оживає. У той час як підтримка HDR 10+ дозволяє передавати найтонші нюанси і відтінки, роблячи зображення більш захоплюючим і спокусливим.

Сила дракона

Встановлюючи новий стандарт продуктивності, флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 865 забезпечує OnePlus 8Т блискавичну швидкість для виконання будь-якого завдання. Він оптимізований для роботи, фотографії та ігор, а тому дозволяє робити ще більше того, що вам подобається, за набагато менше час.

Дизайн, доведений до досконалості

Ретельно продумані, тонкі і плавні контури створюють елегантний образ, який не тільки радує око, але і втілює в собі кращі риси смартфонів OnePlus. А ідеальна гладка, практично безшовна поверхню і дві нові освіжаючі забарвлення - Aquamarine Green і Lunar Silver - роблять зовнішність OnePlus 8Т досконалої.

Ще більше причин для посмішки

Нові місця або зустрічі з друзями. Запечатлейте улюблені моменти назавжди завдяки вдосконаленій 48 Мп камері. Вона ідеально підходить для повсякденних знімків людей і домашніх вихованців, в приміщенні і на вулиці. Розширте кордону, використовуючи сверхшірокоугольний сенсор, або максимально наближайтеся з макро-об'єктивом. Знімайте фотографії професійного рівня і неймовірно плавні відеоролики. І все це за допомогою основної камери с чотирма різними об'єктивами.

Яскраві нічні пейзажі

Навіть новачки зможуть робити вражаючі знімки при слабкому освітленні. В режимі Нічного пейзажу камера смартфона може знімати неймовірні сцени з підвищеною чіткістю, низьким рівнем шумів і більш точною передачі кольору.

Світло, камера, OnePlus 8T

Знімайте і редагуйте захоплюючі 4K відео зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Використовуйте ефект боку для відео, щоб надати сценам неповторний стиль. Або знімайте плавні кадри кінематографічного якості с допомогою функції Super Stable. Стати справжнім режисером з OnePlus 8T.

Залишайтеся в центрі уваги

Тепер у вас буде ще більше можливостей для створення ідеальних Селфі. Завдяки електронній стабілізації зображення (EIS) передня камера на 16 Мп динамічно знижує тремтіння камери для отримання більш чітких кадрів. Як при зйомці фото, так і відео. Стати головною зіркою в кадрі.

Тепер ще швидше

Потужний акумулятор ємністю 4500 мАч підтримає вашу активну мобільне життя протягом всього дня. Але швидкість теж має значення. Ось чому смартфон отримав Warp Charge 65 - найшвидше рішення для зарядки. Всього 15 хвилин забезпечать смартфон енергією, якій вистачить на весь день. А для 100% заряду досить лише 40 хвилин. Звільніть свій простір від зайвих кабелів і додаткових аксесуарів. Зарядний пристрій Warp Charge 65 , яке йде в комплекті з OnePlus 8T, також може заряджати інші сумісні телефони, планшети і навіть ноутбуки. У турборежимі і на максимальній потужності 65 Вт.

Довгоочікуваний Always On Display

Зустрічайте нову корисну функцію Always On Display, яку чекали багато. Тепер всі важливі дані будуть відображатися на дисплеї OnePlus 8T в режимі реального часу, навіть коли смартфон в режимі очікування. Вибирайте свій улюблений дизайн - від стандартних годин до нових розумних обкладинок, включаючи Bitmoji , Insight і Canvas - і отримуйте потрібну інформацію з одного погляду.

Розгорнути

Характеристики

Смартфони>Інші бренди

Гарантія

3 міс.

Дисплей

Діагональ екрану

6.55 "

Тип екрану

Fluid AMOLED

Роздільна здатність дисплея

(2400x1080) / 401ppi

Процесор

Процесор

Qualcomm Snapdragon 865

Кількість ядер

8

Графічний процесор

Adreno 650

Память

Пам'ять:

8 / 128ГБ

Память оперативна

8ГБ

Слот для карти пам'яті

немає

Пам'ять вбудована

128ГБ

Камера

Камера основна

Четверна 48МП + 16МП + 5МП + 2МП

Камера фронтальна

16МП

Акумулятор

Ємність аккумулятору

4500

З'ємний

немає

Інше

Операційна система

Android 10

Бездротові технології

802.11a / b / g / n / ac, Dual Band, Wi-Fi Hotspot, 5.0, NFC, 3G, 4G (LTE), 5G

Сканер відбитка пальця

є

Колір:

Green

Матеріал

Розгорнути