Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Дитячі смарт-годинники Elari FixiTime Lite Black (ELFITL-BLK)

Код: 08518

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Elari

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Дитячі смарт-годинники Elari FixiTime Lite Black (ELFITL-BLK)

Дитячі смарт-годинники Elari FixiTime Lite Black (ELFITL-BLK)

FIXITIME LITE - перший дорослий гаджет для вашого малюка Де-б не перебувала ваша дитина, ви можете не турбується про його безпеки з новим гаджетом FIXITIME LITE.

FIXITIME LITE - перший дорослий гаджет для вашого малюка

Де-б не перебувала ваша дитина, ви можете не турбується про його безпеки з новим гаджетом FIXITIME LITE. Смарт-годинник оснащені GPS-трекером, який допоможе відстежити місцезнаходження дитини. Ви також можете активувати прихований аудіомоніторинг і дізнатися, що відбувається навколо. Девайс підтримує функцію аудіодзвінків і голосових повідомлень, що дозволить вам завжди залишатися на зв'язку. А яскравий інтерфейс від творців мультсеріалу «Фіксікі» припаде до смаку навіть самим вимогливим дітям.

Повного заряду акумулятора вистачає на 4 дні роботи в активному режимі.

Мультяшние герої на зап'ясті

Меню зроблено зрозуміло і є - сучасні діти блискавично освоюють всі функції гаджета. Особливою крутості девайсу надає мультяшний дизайн. Інтерфейс годин розроблявся спільно з творцями улюбленого дитячого мультсеріалу "Фіксікі". Чи варто говорити, наскільки поява обожнюваних героїв на екрані годин призводить маленьких користувачів в захват?!

Кнопка екстреної зв'язку і датчик зняття з зап'ястя

У разі загрози, дитина може миттєво оповістити вас через кнопку SOS. Вона розташована на корпусі годин. Якщо годинник спробують зняти з руки, або дитина їх втратить (що практично неможливо), вам також прийде повідомлення на смартфон.

Слухайте, що відбувається навколо

Завдяки функції аудіомоніторингу ви можете дізнатися, що відбувається біля вашої дитини прямо зараз: чи не ображає його вихователька або однолітки.

Для найяскравіших моментів

Вбудована камера дозволить відобразити дитині все самі яскраві події! Фотографії будуть також доступні в додатку.

Захист IP67

FIXITIME LITE мають надійний рівень захисту від пилу і вологи. Ваша дитина може спокійно гратися на майданчику або мити руки.

Розгорнути

Характеристики

АКСЕСУАРИ>Кабелі та Перехідники>Кабелі мультимедійні

Гарантія

12 міс.

Інше

Колір:

Black

Розгорнути