Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Apple iPhone 11 64GB Purple

Код: 05729

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Apple iPhone 11 64GB Purple

Apple iPhone 11 64GB Purple

Інноваційний iPhone 11 з подвійною камерою, найпотужнішим процесором A13 Bionic і 6,1-дюймовим екраном представлений офіційно. Особливістю даної моделі є підтримка двох SIM-карт - ви можете розмежувати особисте і

Інноваційний iPhone 11 з подвійною камерою, найпотужнішим процесором A13 Bionic і 6,1-дюймовим екраном представлений офіційно. Особливістю даної моделі є підтримка двох SIM-карт - ви можете розмежувати особисте і робоче спілкування, використовуючи різні номери телефонів.

Революційний дизайн і нові забарвлення

Новинка виконана в скляному корпусі, з мінімальними рамками з боків і безмежним екраном на передній панелі. У верхній частині дисплея виробник встановив звичний виріз, що нагадує «челку», де розмістилася система фронтальних камер TrueDepth і різні датчики. На задній панелі знаходиться подвійна камера і спалах, в центрі панелі - логотип «яблучної» корпорації.

Смартфон представлений в чорному класичному кольорі — найпопулярніша забарвлення, яка підходить всім і кожному. Також в лінійці виробника можна знайти гаджети інших відтінків: червоний, лавандовий, білий, зелений, жовтий. Кнопки Home і сканера відбитка пальців немає, а для захисту даних використовується технологія Face ID (розпізнавання обличчя), яка спрацьовує моментально. Основна перевага сенсора - він дізнається власника навіть в перуці і при поганому освітленні.

Новинка має захист від води і пилу — смартфон витримує занурення під воду до 2 метрів на півгодини.

Дисплей Liquid Retina HD

iPhone 11 оснащується 6,1-дюймовим екраном Liquid Retina HD, який порадує дозволом 1792x828 точок і щільністю пікселів 326 ppi. Новинка підтримує технологію True Tone: вона регулює рівень яскравості і баланс білого відповідно до оточуючим освітленням. Підтримується широкий колірної охоплення P3. Максимальний рівень яскравості екрану становить 625 кд / м² - цього цілком достатньо для комфортної роботи в самий сонячний день.

Раніше в гаджетах використовувалася технологія 3D Touch, але в новинках 2019 роки її замінили на Haptic Engine. Обидві технології працюють схожим чином, але в останньої варіації замість сили натискання задіюється тривале утримання.

Рекордна продуктивність Apple iPhone 11

Айфон 11 отримав найпотужніше програмне забезпечення, яке тільки може бути в смартфонах в 2019 році. Апарат побудований на процесорі A13 Bionic з транзисторами, готовими вирішувати 1 трильйон завдань в секунду. Для плавної роботи системи встановлено 4 ГБ оперативної пам'яті. У тесті на продуктивність Айфон 11 набрав 456 655 балів, обігнавши iPhone 11 Pro з його 455 452 балами.

Ціна iPhone 11 залежить від обсягу вбудованої пам'яті, вибору покупця запропоновані наступні модифікації:

  • 64 ГБ;

  • 128 ГБ;

  • 256 ГБ.

Встановити карту пам'яті не можна, тому беріть версію «з запасом», щоб не видаляти потім красиві фото з галереї і важливі робочі документи.

Новинка базується на операційній системі iOS 13, з нею з'явилася темна тема, покращилася робота Face ID, а мемодзі стали доступні всім користувачам iPhone.topt; 0px; text-transform: none; -webkit-appearance: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"> Автономність Apple iPhone 11

Айфон 11 став не тільки продуктивніше, але і автономніше попередника iPhone XR. Новинка тримає заряд на годину довше, а все завдяки енергоефективному чіпсету і акумулятору об'ємом 3 110 мАч. Виробник реалізував підтримку швидкої зарядки, але укомплектував смартфоном звичайним зарядним потужністю 5 Вт. Також є підтримка бездротової зарядки.

Комунікації і зв'язок

У новій моделі виробника є всі необхідні комунікації для спілкування та обміну даними:

  • 3G і 4G;

  • Швидкісний Wi-Fi 802.11ax;

  • Bluetooth версії 5.0;

  • Модуль NFC;

  • ГЛОНАСС і GPS для навігації.tding:

Подвійна камера для будь-яких ситуацій

Основні зміни торкнулися можливостей камери смартфона. Айфон 11 оснащується двома об'єктивами:

  • 12-мегапіксельним ширококутним зі світлосилою f / 1.8;

  • 12-мегапіксельним сверхшірокоугольним з кутом огляду 120 градусів і світлосилою f / 2.4.

Поліпшене апаратне забезпечення дозволило реалізувати нічний режим, з ним фото при поганому світлі і в приміщенні виходять чіткими, деталізованими і без шуму. Також покращився спалах True Tone. У портретному режимі з'явилося шість видів студійного освітлення, покращилася функція «Глибина». Виробник зазначив, що тепер на портретах добре виходять не тільки люди, але і тварини.

В iPhone 11 з'явилася нова функція QuickTake, дозволяє не перемикатися з режиму фото в режим відео — просто затисніть кнопку пуску затвора і запис почнеться. Смартфон знімає відео в дозволі 4К на швидкості 24, 30, 60 к / с.

Фронтальна камера 12 МП для вдалих Селфі

У верхній частині екрану знаходиться 12-мегапіксельна фронтальна камера зі світлосилою f / 2.2. Сенсор без проблем впорається зі створенням портретних фото, зможе відобразити кілька людей в кадрі або зняти відеоролик в форматі 4К. Ще одним нововведенням стала підтримка Селфі-камерою формату slow-mo - запис ведеться на швидкості 120 кадрів в секунду.pdt ming:

IPhone 11 об'ємний звук Dolby Atmos для якісного саунду

Оновлений Айфон 11 може похвалитися якісним звучанням. Виробник оснастив його стереодинаміком з підтримкою технології об'ємного звучання Dolby Atmos. Улюблені треки зазвучать ще краще. Однак порту 3,5 мм в смартфоні немає, тому доведеться використовувати перехідник або фірмові EarPods, які йдуть в комплекті.

Розгорнути

Характеристики

Дисплей

Діагональ екрану

6.1 "

Тип екрану

Liquid Retina HD

Роздільна здатність дисплея

(1792x828) / 326ppi

Процесор

Процесор

Apple A13 Bionic

Кількість ядер

8

Память

Пам'ять

64ГБ

Память оперативна

4ГБ

Слот для карти пам'яті

немає

Пам'ять вбудована

64ГБ

Камера

Камера основна

подвійна 12 МП + 12 МП

Камера фронтальна

12 МП

Акумулятор

З'ємний

немає

Інше

Гарантія, міс.

12

Операційна система

iOS

Бездротові технології

Wi-Fi 802.11ax (Wi-Fi 6) з технологією MIMO 2x2, Bluetooth 5.0, NFC

Сканер відбитка пальця

немає

Колір:

Purple

Матеріал

Розгорнути