Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Apple MacBook Pro 2019 with TouchBar 13

Код: 07745

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Apple

Пам'ять

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Apple MacBook Pro 2019 with TouchBar 13

Apple MacBook Pro 2019 with TouchBar 13

MacBook Pro Можливіше. Розумніше.Простіше бути про. Процесори Intel з архітектурою чотирьох, шести, а тепер і восьми ядер. До

MacBook Pro

Можливіше. Розумніше.Простіше бути про.

Процесори Intel з архітектурою чотирьох, шести, а тепер і восьми ядер.

До 32 ГБ пам'яті для роботи відразу в декількох потужних додатках.

Вражаючий дисплей Retina з технологією True Tone.

Панель Touch Bar для більш продуктивної роботи.

Продуктивність Ще більше в ваших силах.

MacBook Pro задає абсолютно нові стандарти потужності і портативності ноутбуків. Процесори високої продуктивності, пам'ять більшого обсягу, передова графіка, надшвидкі накопичувачі та інші вражаючі здібності MacBook Pro допоможуть вам втілювати в життя будь-які творчі проекти - ще швидше, ніж раніше.

Процесор Intel до 8 ядерУскореніе Turbo Boost до 5,0 ГГцПамять до 32 ГБСкорость читання SSD накопичувачів до 3,2 ГБ / спрацюйте з фотографіями з високою роздільною здатністю в Photoshop - редагуйте і ретушуйте з фантастичною швидкістю.Компілюйте код, працюйте відразу з декількома віртуальними машинами і спостерігайте, як швидко ваші ідеї стають реальністю.Монтуйте проекти з декількох камер в Final Cut Pro X - на 15-дюймовому MacBook Pro в вашому розпорядженні до 11 потоків відео Apple ProRes RAW 4K в повному разреде.1Оценіте, наскільки плавно працює рендеринг 3D моделей в реальному часі в Cinema 4D.Іграйте в ігри з самої вимогливою графікою, наприклад Fortnite. Вас вразить швидкість відгуку і багатство деталізації.pdt ming:

Процесор Більше мощі в кожному ядрі.

З новітнім поколінням процесорів Intel Core MacBook Pro досягає рекордних висот обчислювальної потужності. MacBook Pro 15 дюймів тепер можна замовити в комплектації з 8 ядерним процесором Intel Core i9 дев'ятого покоління, який забезпечує прискорення Turbo Boost до 5,0 ГГц. Це збільшило швидкість рендеринга в таких додатках, як Autodesk Maya, на 40% в порівнянні з 6 ядерним процесором попереднього покоління і в два рази в порівнянні з 4 ядерним процесором. А MacBook Pro 13 дюймів з панеллю Touch Bar готовий до будь-яких випробувань завдяки новому 4 ядерного процесора восьмого покоління. Тепер ви легко впораєтеся з самими ресурсоємними завданнями, такими як компіляція коду, рендеринг 3D моделей, спецефекти, зведення треків або кодування відео. І витратите на це набагато менше часу.

Модель 13 дюймів з панеллю Touch Bar

4-ядерний процесор Intel Core i7 з тактовою частотою до 2,8 ГГцУскореніе Turbo Boost до 4,7 ГГц

Модель 15 дюймів з панеллю Touch Bar

8-ядерний процесор Intel Core i9 з тактовою частотою до 2,4 ГГцУскореніе Turbo Boost до 5,0 ГГц

Пам'ять Складність росте. Швидкість не падає.

Якщо ви працюєте відразу з декількома професійними додатками на віртуальних машинах або обробляєте великі файли, виберіть 15 дюймову модель MacBook Pro з високошвидкісною пам'яттю DDR4 2400 МГц ємністю до 32 ГБ - ви відразу відчуєте різницю в швидкості.

Графічний процесор Графічна міць впадає в очі.

На всіх MacBook Pro 15 дюймів встановлений дискретний графічний процесор Radeon Pro, що поєднує в собі вражаючу продуктивність і енергоефективність. На всі моделі в стандартній конфігурації з дискретним процесором встановлено 4 ГБ пам'яті GDDR5. Це забезпечує плавну роботу в режимі реального часу навіть при виконанні таких складних завдань, як рендеринг 3D-титрів в Final Cut Pro X. Крім того, для прискорення обробки графіки в 13 дюймову модель MacBook Pro з панеллю Touch Bar вбудований потужний графічний процесор з інтегрованою пам'яттю DRAM об'ємом 128 МБ. А значить, у вас буде ще більше часу, щоб творити і втілювати.

Графічний процесор Radeon Pro Vega.

MacBook Pro 15 дюймів доступний в конфігурації з дискретним графічним процесором Radeon Pro Vega. У нього та ж графічна архітектура, що і у графічного процесора iMac Pro, поліпшена обчислювальна система і висока пропускна здатність пам'яті (HBM2). Завдяки HBM2 пропускна здатність збільшена вдвічі при досить низькому енергоспоживанні, тому графічний процесор може задіяти більше потужності. В результаті графічна продуктивність помітно зросла - вона до 60% вище, ніж у Radeon Pro 560X.13 Такі ресурсомісткі завдання, як обробка відео і 3D зображень, рендеринг або складні обчислення, виконуються значно швидше.

Новий рівень безпеки.

Apple T2 Security Chip - чіп другого покоління для Mac, створений Apple для більш надійного захисту даних на вашому MacBook Pro. Він встановлений на моделях 13 і 15 дюймів з панеллю Touch Bar і оснащений модулем Secure Enclave, який забезпечує роботу функції безпечного завантаження і відповідає за зберігання зашифрованих даних. В Apple T2 Security Chip інтегровано безліч дискретних контролерів, в тому числі контролер управління системою, аудіоконтролер і SSD контролер. Крім того, чіп підтримує функцію «Привіт, Siri »на MacBook Pro - голосовий помічник завжди готовий відкрити додаток, знайти документ, включити музику або відповісти на вопрос.SSD-накопичувач

Допоможе справі прискоритися.

MacBook Pro оснащений SSD накопичувачем з високою швидкістю послідовного читання до 3,2 ГБ / с. Модель 15 дюймів доступна з SSD накопичувачем ємністю до 4 ТБ, а 13-дюймовий MacBook Pro з Touch Bar - з SSD-накопичувачем до 2 ТБ. Цього вистачить, щоб брати з собою навіть самі об'ємні файли - наприклад, фотобібліотеки або відеопроекти. Ви зможете миттєво завантажувати MacBook Pro, відкривати кілька додатків і імпортувати великі файли. А Apple T2 Security Chip забезпечить автоматичне шифрування всіх даних в реальному часі.

Модель 13 дюймів з панеллю Touch BarSSD-накопичувач ємністю до 2 ТБ Швидкість послідовного читання до3,2 ГБ / с19Скорость послідовної записи до2,2 ГБ / с19

Модель 15 дюймів з панеллю Touch BarSSD-накопичувач ємністю до4 ТБ Швидкість послідовного читання до3,2 ГБ / с19Скорость послідовної записи до2,2 ГБ / с19

Thunderbolt 3 Найпотужніший і універсальний порт.

Thunderbolt 3 об'єднав найвищу пропускну здатність з функціональністю стандартного інтерфейсу USB C. В результаті вийшов високошвидкісний і універсальний порт. Він дозволяє передавати дані, заряджати пристрої і виводити відео на додаткові монітори через один і той же роз'єм. При цьому його швидкість в два рази вище, ніж у Thunderbolt 2 - до 40 Гбіт / с. MacBook Pro 13 і 15 дюймів мають до чотирьох таких портів, щоб можна було підключатися з обох сторін. А під'єднати ваші пристрої можна всього одним кабелем або кабелем з адаптером. Оскільки порт Thunderbolt 3 симетричний, то при підключенні не потрібно думати, де у нього верх, а де низ.

Передача даних на швидкості до 40 Гбіт / сЗарядка акумулятора або зовнішніх пристроїв через будь-який портПоддержівает підключення зовнішньої відеокартиПоддержівает підключення до двох моніторів 5K

Touch Bar Більше функцій в одне дотик.

Дуже довго верхню рядок клавіатури займали функціональні клавіші. Ми замінили їх більш універсальним і зручним елементом управління - сенсорною панеллю Touch Bar.20 Залежно від того, чим ви займаєтеся, на ній автоматично відображаються потрібні інструменти - наприклад, настройка гучності і яскравості, функції управління фото і відео, емодзі або предиктивний введення тексту.

Все простіше зі звичними жестами.

Користуватися Touch Bar дуже просто, тому що всі жести вам добре знайомі. Торкніться панелі, щоб розгорнути Control Strip, налаштуйте гучність і яскравість швидкими скиданнями або проведіть пальцем, щоб перемотати фільм назад.

Все, що потрібно. Там, де потрібно.

Панель Touch Bar підтримує багато вбудовані додатки на вашому MacBook Pro і допомагає швидше відповісти на листи, відформатувати документи і впоратися з іншими повсякденними справами. Інтерфейс Touch Bar змінюється в залежності від програми, яке ви використовуєте. Таким чином, необхідні вам інструменти завжди на видному місці. Крім того, можливості Touch Bar можна використовувати в додатках сторонніх розробників.

Поліпшена безпеку. Досить одного торкання.

Миттєво розблокуйте Mac. Використовуйте Apple Pay для безпечної оплати онлайн-покупок. Швидко отримуйте доступ до системних налаштувань, відкривайте захищені паролем замітки, перемикайтеся між обліковими записами - все це можна робити одним дотиком.

Дисплей і аудіо Гармонійно виглядає. Бездоганно звучить.

Дисплей Retina на MacBook Pro - кращий дисплей в історії ноутбуків Mac. Контрастність і яскравість підсвічування LED стали помітно вище, а передачі кольору - краще. Відчутно виросла глибина чорного і яскравість світлих відтінків. Дисплей володіє широким колірним охопленням P3, а значить, зелені і червоні відтінки виглядають реалістичніше, ніж в палітрі sRGB. Крім того, моделі 13 і 15 дюймів з панеллю Touch Bar підтримують технологію True Tone. Баланс білого автоматично налаштовується відповідно до колірної температурою освітлення, тому зображення на дисплеї завжди виглядає природно. У MacBook Pro вбудована відмінно збалансована звукова система високої чіткості з широким динамічним діапазоном і посиленими басами. Послухайте, це вражає. Динаміки підключаються безпосередньо до системного харчування для збільшення пікової потужності. Створюйте музику за межами студії, монтуйте відео прямо на знімальному майданчику і дивіться фільми в дорозі.

Клавіатура і трекпад На робочому місці стало тихіше.

Розгорнути

Характеристики

Дисплей

Діагональ екрану

13,3

Тип екрану

IPS Retina Display

Роздільна здатність дисплея

(2560x1600)

Процесор

Процесор

Intel Core i5 8279U

Частота процесора

2.4 - 4.1 ГГц

Кількість ядер

4

Графічний процесор

Intel Iris Plus Graphics 655

Память

Пам'ять

512ГБ

Память оперативна

8ГБ

Пам'ять вбудована

512ГБ

Інше

Гарантія, міс.

12

Колір:

Silver

Розгорнути