Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Apple AirPods Max Space Gray (MGYH3)

Код: 08555
НОВИНКА

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Apple

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Apple AirPods Max Space Gray (MGYH3)

Apple AirPods Max Space Gray (MGYH3)

звук як в кінотеатрі Унікальна функція динамічного відстеження рухів голови задіє вбудовані акселерометри і гіроскопи, щоб спільно с iPhone або iPad стежити за вашими рухами і налаштовувати звучання в залежності

звук як в кінотеатрі

Унікальна функція динамічного відстеження рухів голови задіє вбудовані акселерометри і гіроскопи, щоб спільно с iPhone або iPad стежити за вашими рухами і налаштовувати звучання в залежності від положення пристрою.

Одне дотик для настройки

Просто піднесіть ваші AirPods Max до iPhone або iPad і підключіть їх до пристрою одним дотиком на дисплеї. Навушники миттєво перемикаються між пристроями. Якщо ви слухаєте музику на iPad, а в це час вам дзвонять на iPhone, ваші AirPods Max автоматично переключаться на розмова.

Зручний регулятор

Завдяки коліщатку Digital Crown ви зможете відповідати на телефонні дзвінки, регулювати гучність, активувати Siri, перемикати треки.

Музика звучить так довго, як ви цього хочете

AirPods Max забезпечують до 20 годин відтворення при включеному режимі активного шумозаглушення. Навушники швидко заряджаються через роз'єм Lightning. Навіть 5-хвилинної підзарядки досить для 1.5-годинного прослуховування. Якщо помістити навушники в чохол Smart Case, вони автоматично перейдуть в режим наднизького енергоспоживання для економії заряду.

Чохол на допомогу акумулятору

Щоб зберегти заряд якомога довше - помістіть навушники в тонкий і м'який чохол Smart Case, який йде в комплекті. Навушники будуть не тільки захищені, але і перейдуть в режим наднизького енергоспоживання.

Розгорнути

Характеристики

Інше

Гарантія, міс.

12

Колір:

Space Gray