Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 4 Blue Global Version

Код: 07817

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Xiaomi

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 4 Blue Global Version

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 4 Blue Global Version

Всіма улюблений фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 отримав кольоровий дисплей, новий процесор і захист від води до 50 метрів. Пропонуємо познайомитися з

Всіма улюблений фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 отримав кольоровий дисплей, новий процесор і захист від води до 50 метрів. Пропонуємо познайомитися з новинкою ближче.

Головні особливості Xiaomi Mi Smart Band 4 Black:

  • Збільшений майже на 40% кольоровий AMOLED-екран.

  • Захист від води на глибині.

  • Запасу автономності вистачить до 20 днів роботи.

  • Постійний моніторинг здоров'я завдяки пульсометру і трекінгу сну.

Дизайн і екран Xiaomi Mi Smart Band 4 Black

Модель отримала класичний для фітнес-трекерів Мі Бенд дизайн — мінімалістичний корпус зі знімним ремінцем шириною 18 мм і компактним екраном. Корпус пристрою виконаний з полікарбонату, він захищений від вологи - з трекером можна плавати і занурюватися на глибину до 50 метрів.

Функціонал і можливості Xiaomi Mi Smart Band 4 Black

Для відстеження фітнес-функцій новинка отримала 3-осьової датчик, акселерометр, пульсометр, гіроскоп. Отримати максимум від використання пристрою дозволяє додаток Mi Fit, яке необхідно встановити на свій смартфон, планшет або інший пристрій. Гаджет сумісний з пристроями на базі Android 4.4, iOS 9.0 і новіше.

Спортивні функції

Фітнес-трекер підтримує 6 типів тренувань:

  • Біг;

  • Ходьба;

  • їзду на велосипеді;

  • Біг на біговій доріжці;

  • Плавання.

З розумним фітнес-трекером від Xiaomi можна не тільки підраховувати кроки, кілометраж і витрачені калорії. Ви можете ставити конкретні цілі, а коли вони будуть досягнуті, гаджет повідомить про це. Також є нагадування про розминку: якщо ви довго сидите на одному місці без руху, фітнес-трекер нагадає, що потрібно бути схожим, розім'ятися.

Продуктивність, пам'ять і бездротові інтерфейси

« Серцем »Mi Smart Band 4 став фірмовий чіп Huangshan No.1, він на 38% енергоефективніше, аналогів з архітектурою ARM Cortex-M4. Всі процеси будуть виконуватися швидше.

Обсяг оперативної пам'яті становить 0,5 Мб, вбудованої - 16 Мб. Комунікаційні можливості представленими звичними інтерфейсами: Bluetooth, Wi-Fi, є версія трекера з NFC.

Моніторинг якості сну і стану здоров'я

Прокидайтеся бадьорими і повними сил разом з Xiaomi Mi Smart Band 4 Black. Фітнес-трекер відстежує якість сну і знає, в яку фазу потрібно вас розбудити. Ви будете почувати себе набагато краще, ніж якщо прокинетеся по будильнику.

Також в Xiaomi Mi Smart Band 4 Black є функція перевірки пульсу. Трекер контролює пульс користувача завжди, навіть в стані спокою. Гаджет може скласти діаграму серцевого ритму, яку ви можете відправити лікаря.

20 днів без підзарядки

Розгорнути

Характеристики

Інше

Гарантія, міс.

12

Колір:

Blue