Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Дитячі смарт-годинники Elari KidPhone 4G Black (KP-4GB)

Код: 08769
НОВИНКА

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Дитячі смарт-годинники Elari KidPhone 4G Black (KP-4GB)

Дитячі смарт-годинники Elari KidPhone 4G Black (KP-4GB)

Дитячі смарт-годинники Elari KidPhone 4G з GPS-трекером і відеодзвінками Будьте спокійні за безпеку дитини і подаруйте йому технологічний і цікавий гаджет -

Дитячі смарт-годинники Elari KidPhone 4G з GPS-трекером і відеодзвінками

Будьте спокійні за безпеку дитини і подаруйте йому технологічний і цікавий гаджет - круті і вдосконалені дитячі розумні годинник-телефон Elari Kidphone 4G з GPS-трекером, WiFi-модулем і купою корисних для вас і нього функцій! Прихований аудіомоніторинг обстановки навколо дитини , відео- і аудіодзвінки, спілкування в будь-який момент, МР3-плеєр, кнопка екстреного виклику, датчик зняття з руки, чіткий і яскравий кольоровий сенсорний дисплей, крокомір з цілями активності - це і багато іншого призведе дітей в захват і подарує спокій їх батькам. А в додатку ви зможете повністю контролювати всю діяльність дитини: від дистанційного перекладу годин в режим \"На заняттях\" , щоб він не відволікався, до відображення переміщення на карті. Вам знадобиться всього лише сім-карта формату nano-SIM будь-якого мобільного оператора.

Слідкуйте за переміщенням дитини на карті і налаштовуйте геозони

Дитячі смарт-годинник Elari Kidphone 4G оснащені поліпшеним трекінгом переміщення дитини за допомогою GPS / A-GPS / ГЛОНАСС / LBS, так що не переживайте під час його перших самостійних прогулянок. Також в фірмовому додатку ви можете налаштувати безпечні зони, наприклад, недалеко від будинку або дорогу до школи, і якщо дитина вийде за них, ви отримаєте негайне оповіщення.

Спілкуйтеся в аудіо- та відео-форматі

Якщо обміну голосовими і текстовими повідомленнями вам недостатньо, просто наберіть дитину зі свого смартфона і спілкуйтеся в відеочаті! Крім того, він зможе теж зателефонувати вам або іншим дозволеним контактам і своїм друзям на їх смарт-годинник ELARI! Дзвонити з розумних годин Elari Kidphone 4G дуже просто - досить натиснути кнопку.

Аудіомоніторінг

Переживаєте за ставлення до дитини однолітків і вчителів в школі або друзів у дворі? У будь-який момент натисніть \"Аудіомоніторінг\", щоб непомітно для нього переконатися в нормальній обстановці. У разі чого ви можете відразу ж зателефонувати і все проконтролювати.

МР3-плеєр з можливістю підключити колонку і фотографування

Ваша дитина буде на сьомому небі від щастя, якщо ви подаруйте йому те, про що ми в своєму віці могли тільки мріяти - гаджет с справжнім МР3-плеєром і фотоапаратом! На нього можна з комп\'ютера завантажити музику (через шнур, який йде в комплекті) і слухати її через Bluetooth-колонку або навушники. Крім того, дитина буде з радістю фотографувати все, що його оточує через вбудовану камеру 2 МП (знімки будуть вам доступні в додатку).

Кнопка SOS і датчик зняття з руки

У будь-незрозумілою і небезпечною ситуації дитині досить натиснути всього одну кнопку збоку на корпусі, щоб спрацював сигнал SOS, який сповіщає весь список дозволених контактів повідомленням на смартфон. Більш того, якщо хтось спробує зняти годинник з руки або дитина їх випадково втратить (що малоймовірно), вам також прийде оповіщення на мобільний.

Надійні і захищені від пилу і вологи

Нова версія дитячих смарт-годин Elari Kidphone ступенем захисту від пилу і вологи IPX7. Це означає, що тепер їх не потрібно слухати під час ігор в пісочниці або миття рук, що значно спрощує життя дитині.

Фірмове додатки з великими можливостями

У безкоштовному додатку Elari SafeFamily ви отримуєте повний контроль над діяльністю, дозвіллям і безпекою дитини. Ставте смарт-годинник в режими \"Дружити\" і \"На заняттях\", переглядайте фотографії, моніторьте обстановку через мікрофон девайса, а також вибирайте кращий контент, і дитина точно не скучити!

Розгорнути

Характеристики

АКСЕСУАРИ>Кабелі та Перехідники>Кабелі мультимедійні

Гарантія

12 міс.

Інше

Колір:

Black

Розгорнути