Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Дитячій смарт-годинник Elari KidPhone NyPogodi White з GPS-трекером (KP-NP-WP)

Код: 08872
НОВИНКА

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Elari

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Дитячій смарт-годинник Elari KidPhone NyPogodi White з GPS-трекером (KP-NP-WP)

Дитячій смарт-годинник Elari KidPhone NyPogodi White з GPS-трекером (KP-NP-WP)

Дитячі смарт-годинник з улюбленими мультгероями Подбайте про безпеку своєї дитини і подаруйте йому круті емоції разом з розумними годинами Elari KidPhone 2 NyPogodi

Дитячі смарт-годинник з улюбленими мультгероями

Подбайте про безпеку своєї дитини і подаруйте йому круті емоції разом з розумними годинами Elari KidPhone 2 NyPogodi з GPS-трекером. Малюнки героїв улюбленого мультика дитинства - Вовка і Зайця - на ремінці і екрані будуть радувати око. З годинника можна дзвонити, записувати і слухати аудіоповідомлення. Найголовніша перевага гаджета - забезпечення безпеки. Завдяки GPS і LBS-трекеру ви можете відстежити геолокацію ваших дітей. Якщо раптом дитина потрапить в неприємну ситуацію (впаде з велосипеда або загубиться) , він може натиснути кнопку SOS і вам тут же прийде повідомлення з голосовим записом обстановки навколо. Таким чином, ви завжди будете в курсі всіх моментів і зможете швидко прийти на допомогу. Годинники допоможуть малюкові стати більш організованим, а вам подарують спокій.

GPG-трекер

голосовий чат

кнопка SOS

Фановий дизайн

Дітям важливо, щоб зовнішній вигляд їх гаджетів був яскравим , привабливим і стильним. Мінімалістичний дизайн в поєднанні із зображенням улюблених персонажів радянського мультфільму точно сподобається вашій дитині.

Зрозумілий інтерфейс

Іконки і розмір тексту роблять використання простим і зручним. Діти легко зможуть розібратися у всіх функціях завдяки user-friendly інтерфейсу.

Замість телефону

Тепер у малюка немає необхідності брати з собою телефон на прогулянку. Всі контакти у нього будуть в смарт-годинах і він зможе як самостійно набрати вас, так і прийняти дзвінок.

Батьки можуть бути спокійні

Вбудований GPS-трекер дозволяє відстежувати місцезнаходження дитини. Цей девайс зручний тим, що в ньому можна встановити безпечні зелені зони (наприклад, школа, будинок, майданчик) і як тільки малюк покине її, вам прийде повідомлення. Там, де GPS-сигнал не ловить, гаджет автоматично перемикається на режим LBS і локація визначається за вишками стільникового зв\'язку.

Функція SOS

Для швидкого запобігання небезпечних ситуацій в Elari KidPhone 2 передбачена функція SOS. Всього одне натискання і смарт-годинник сповістять вас, відправивши аудіозапис навколишнього оточення. Таким чином, якщо дитина заблукав, впав, потрапив в погану компанію або загубився в натовпі, ви завжди зможете оперативно прореагувати.

Розгорнути

Характеристики

Інше

Гарантія, міс.

12

Колір:

White