Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Xiaomi Redmi A1+ 2/32Gb Light Green EU

Код: 05580

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Xiaomi Redmi A1+ 2/32Gb Light Green EU

Xiaomi Redmi A1+ 2/32Gb Light Green EU

Redmi готовий до будь-яких викликів Redmi A1+ з подвійною камерою 8 Мп, потужним сучасним процесором MediaTek Helio A22, ємною батареєю на 5 000 мАг

Redmi готовий до будь-яких викликів

Redmi A1+ з подвійною камерою 8 Мп, потужним сучасним процесором MediaTek Helio A22, ємною батареєю на 5 000 мАг та 6.52-дюймовим HD+ дисплеєм створений для того, щоб ви отримали максимум можливостей для роботи, відпочинку та спілкування, де б не знаходилися.

Лаконічний преміальний дизайн

Спеціальне текстуроване покриття задньої панелі, що тактильно і візуально нагадує шкіряне оздоблення, захищає задню панель від відбитків пальців, тому ваш Redmi A1+ завжди виглядає ідеально.

Яскравий HD+ дисплей

На великому 6.52-дюймовому HD+ дисплеї з частотою дискретизації 120 Гц будь-яке зображення виглядає чітким та реалістичним. А яскравість до 400 нит забезпечує відмінну видимість навіть за денного освітлення.

Заряду вистачить на багато годин

З Redmi A1+ вам не потрібно турбуватися про заряд. Батарея ємністю 5000 мАг - це можливість цілий день вільно користуватися Redmi A1+ без необхідності підзарядки. Вам гарантовано до 30 годин відтворення відео або до 31,5 розмов, а це набагато більше, ніж можуть запропонувати конкуренти.

Визначна продуктивність

Сучасний процесор MediaTek Helio A22 з тактовою частотою до 2 ГГц та високошвидкісна оперативна пам'ять LPDDR4X забезпечують неймовірну продуктивність та енергоефективність: ви зможете користуватися смартфоном у режимі багатозадачності, редагувати фото, грати у вимогливі ігри та дивитися потокове відео у високій роздільній здатності.

Чистий Android

Насолоджуйтесь перевагами Android 12: користуйтеся широкими можливостями підключення та вдосконаленим інтерфейсом. Тепер користуватися смартфоном стало ще комфортніше, завантаження додатків стало ще швидшим, а робота програм – більш плавною та стабільною.

Чудові фото

Основна подвійна камера 8 Мп отримує чудові знімки з неймовірним ступенем деталізації, на яких навіть видалені об'єкти виглядають чітко та контрастно. А передня камера 5 Мп знімає яскраві селфи, на яких ви завжди виглядаєте чудово.

Більше слотів та роз'ємів – більше можливостей

Два повноцінних слоти для SIM-карт дозволяють максимально ефективно користуватись різними тарифними планами та отримувати більше спілкування без переплати. А класичний 3.5 мм роз'єм для навушників дає можливість не відмовлятися від дротових технологій та слухати музику через дротові навушники.

Розгорнути

Характеристики

Дисплей

Діагональ екрану

6.51 "

Тип екрану

IPS

Роздільна здатність дисплея

(1600x720) / 268ppi

Процесор

Процесор

Mediatek Helio A22

Кількість ядер

8

Графічний процесор

PowerVR GE8300

Память

Память оперативна

2 ГБ

Слот для карти пам'яті

SIM + SIM + MicroSD

Пам'ять вбудована

32ГБ

Камера

Камера основна

Подвійна 8 МП + 0,3 МП

Камера фронтальна

5МП

Акумулятор

Ємність аккумулятору

5000

З'ємний

немає

Інше

Модель

Redmi A1+

Гарантія, міс.

12

Операційна система

Android 12

Бездротові технології

Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 4G, 3G

Сканер відбитка пальця

є

Колір:

Green

Матеріал

скло, пластик

Розгорнути