Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Смарт-годинник Realme Watch 2 Black

Код: 24424

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Смарт-годинник Realme Watch 2 Black

Смарт-годинник Realme Watch 2 Black

Більше 100 циферблатів Міняйте дизайн циферблата в залежності від настрою або стилю. Отримуйте більше крутих емоцій від використання індивідуальних дизайнів і функції» живі " циферблати.

Більше 100 циферблатів

Міняйте дизайн циферблата в залежності від настрою або стилю. Отримуйте більше крутих емоцій від використання індивідуальних дизайнів і функції» живі " циферблати.

90 спортивних режимів

Отримуйте точні дані для більшості видів вправ. Відстежуйте тривалість тренування, спалені калорії, частоту пульсу і т.д. записуйте результати після кожного тренування.

12 днів роботи від одного заряду

Завдяки акумулятору на 315 маг ви можете використовувати realme watch 2 протягом декількох тижнів. Магнітна зарядка йде в комплекті.

IP68 захист від вологи

Realme watch 2 підтримують захист від пилу і вологи за стандартом IP68, завдяки чому ви можете не знімати годинник під час миття рук або в процесі приготування їжі.

Моніторинг сну

Сон необхідний для підтримки вашого здоров'я. realme watch 2 відстежують динаміку вашого сну і допоможуть вам виробити корисні звички.

Моніторинг рівня кисню в крові

Низький рівень кисню в крові може привести до запаморочень, втоми і тд. Будьте в курсі і запобігайте погіршенню вашого здоров'я.

Розгорнути

Характеристики

ГАДЖЕТИ

Гарантія

12 міс.