Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

АЗП ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger (AP821) Silver

Код: 55319

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис АЗП ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger (AP821) Silver

АЗП ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger (AP821) Silver

Розумна зарядка девайсів в авто Зарядний пристрій ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger – це якісний, стильний та надійний гаджет від перевіреного популярного виробника. Дана модель

Розумна зарядка девайсів в авто

Зарядний пристрій ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger – це якісний, стильний та надійний гаджет від перевіреного популярного виробника. Дана модель гармонійно поєднує компактність, високі технології, функціональність та довговічність. Ви зможете заряджати швидко та ефективно відразу кілька пристроїв, починаючи від смартфона та закінчуючи MacBook. Завжди залишайтесь в онлайні завдяки зарядному автомобільному пристрої.

Надійність та простота використання

Зарядний пристрій ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger відрізняється компактними розмірами, завдяки чому легко поміститься в бардачок авто. Автомобільна USB-зарядка зроблена з сучасних та надійних матеріалів з урахуванням усіх існуючих стандартів та вимог. Для виготовлення використовувався метал з пластиком, тому пристрій буде довго служити і практично не схильний до зносу. Ви зможете заряджати відразу 2 електронні пристрої від прикурювача автомобіля 12-24 В.

Інтелектуальний моніторинг

Зарядний пристрій ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger є розумним гаджетом, що дозволяє легко і швидко зарядити смартфон, планшет, ноутбук і т.д. Необхідна вихідна потужність регулюється автоматично з урахуванням характеристики девайса, що підключається. Таким чином, використовується сучасна ефективна технологія швидкого заряджання версії 3.0 з інтелектуальним підбором необхідної напруги на виході пристрою.

Вбудоване світлодіодне контурне підсвічування

Цікавою особливістю зарядного пристрою ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger є спеціальне підсвічування LED за контуром. Таким чином, ви самостійно зможете контролювати робочий стан. Стильне підсвічування вигідно доповнює стильний мінімалістичний дизайн. До того ж, за умов поганого освітлення зарядним пристроєм ви зможете користуватися з максимальним комфортом.

Надійний захист пристрою

Зарядний пристрій ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger має багаторівневий захист, що запобігає пошкодженню гаджета та підключеного до нього пристрою у разі проблем, що виникли в електросистемі транспортного засобу. Тому ви зможете не хвилюватися за форс-мажорних обставин про підключений на зарядку девайс і про зарядний пристрій. Захист від перевантаження, короткого замикання, перевищення вихідної напруги, електромагнітних перешкод та перегріву – все це гарантує надійність та довговічність приладу.

Ергономічність та стильність

Зарядний пристрій ZMI 18W QC3.0 Fast Car Charger відрізняється стильним дизайном і ергономічністю. При формуванні та виготовленні корпусу використовувалися технології високої точності обробки металів CNC. Потім металеві елементи полірували, проводили гальванізацію, розрізали лазерним методом і т.п. В результаті зарядний пристрій має стильну металеву сріблясту поверхню та ідеально доповнить інтер'єр будь-якого автомобіля.

Характеристики

Тип Адаптер

Живлення ЗУ Прикурювач

Вихідний роз'єм 2 x USB

Максимальна вихідна потужність: 36 Вт.

Максимальний вихідний струм 2.4 А

Інтерфейси для заряджання для пристроїв 2

Особливості LED індикатор

Quick Charge

Додатково Quick Charge 2.0

Quick Charge 3.0

Колір Сріблястий

Розгорнути

Характеристики