Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Навушники Apple EarPods USB-C (MTJY3) Original

Код: 72850

Гарантія - 12 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Apple

Серія:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Навушники Apple EarPods USB-C (MTJY3) Original

Навушники Apple EarPods USB-C (MTJY3) Original

Apple EarPods з роз ' ємом USB-C Apple EarPods з пультом дистанційного керування і мікрофоном розроблені для максимального комфорту при прослуховуванні музики. На відміну від

Apple EarPods з роз'ємом USB-C

Apple EarPods з пультом дистанційного керування і мікрофоном розроблені для максимального комфорту при прослуховуванні музики. На відміну від традиційних круглих навушників, дизайн навушників EarPods визначається геометрією вуха. Це робить їх зручнішими для більшої кількості людей, ніж будь-які інші навушники типу вкладишів. Навушники також доступні з різними типами роз'ємів: Lightning Connector та mini Jack 3,5 мм.

Динаміки навушників Apple EarPods спеціально спроектовані так, щоб забезпечити мінімальні втрати звуку і максимальну потужність. Прекрасна якість звуку ставить їх в один ряд з більш дорогими навушниками.

Навушники EarPods (USB-C) також містять вбудований пульт дистанційного керування, який дозволяє регулювати гучність, керувати відтворенням музики та відео, а також відповідати на дзвінки або завершувати виклик одним натисканням кнопки.

Розгорнути

Характеристики

Інше

Гарантія, міс.

12

Серія:

Type-C