Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Гра Hello Neighbor (російська версія)

Код: 01197

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Гра Hello Neighbor (російська версія)

Гра Hello Neighbor (російська версія)

Hello Neighbor для PlayStation 4 - це гра жахів стелса, прокрадається в будинок вашого сусіда, щоб з'ясувати, які жахливі таємниці він приховує в підвалі. Ви граєте проти просунутого

Hello Neighbor для PlayStation 4 - це гра жахів стелса, прокрадається в будинок вашого сусіда, щоб з'ясувати, які жахливі таємниці він приховує в підвалі. Ви граєте проти просунутого ІІ, який вчиться на кожному кроці.

Сюжет гри Hello Neighbor для PS4 Pro повідає геймерам історію безіменного хлопчика, який переїжджає в самий звичайний будинок, але по сусідству з вельми незвичайним сусідом. Одного разу хлопець стає свідком моторошного злочину, яке на думку сусіда може залишитися безкарним. Щоб вивідати всі секрети підступного сусіда , хлопець вирішує непомітно проникнути в його підвал і вивести лиходія на чисту воду. Але на жаль хлопця сусід виявився не таким вже простим і для того щоб пробратися в його лігво герою належить проявити всю свою спритність і кмітливість інакше він ризикує бути спійманим таємничим господарем будинку.

Просування по території загадкового будинку складається з трьох актів і повністю залежить від фантазії геймера. Тут герой може взаємодіяти практично з будь-яким предметом, експериментуючи на кожному кроці. Але вирішуючи головоломки методом проб і помилок гравцям варто пам'ятати що глава будинку знає свої володіння набагато краще ніж гравець, тому пробираючись в черговий раз в будинок не варто забувати і про можливості недруга. З кожним рівнем будинок ставати все більше і ширше дозволяючи гравцям робити своє дослідження витонченіше і цікавіше, при цьому уникаючи зустрічей з божевільним сусідом. Для того щоб залишатися невидимим гравцям належить нерідко відволікати підступного сусіда і встановлювати для нього пастки, при цьому намагаючись не потрапити в його капкани.

Hello Neighbor на PS4 — це ідеальний вибір для шанувальників яскравих і оригінальних ігор, які здатні не тільки полоскотати нерви, але і змусити працювати мислення і логіку гравця.

Розгорнути

Характеристики