Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Гра Just Dance 2020 року (російська версія)

Код: 01201

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Гра Just Dance 2020 року (російська версія)

Гра Just Dance 2020 року (російська версія)

Just Dance 2020 (PS4) - це чергова частина популярної серії танцювальних ігор. Безсумнівно, в якій ми танцюємо під ритм хітів поп-музики у виконанні найбільших світових знаменитостей. Розробником гри

Just Dance 2020 (PS4) - це чергова частина популярної серії танцювальних ігор. Безсумнівно, в якій ми танцюємо під ритм хітів поп-музики у виконанні найбільших світових знаменитостей. Розробником гри незмінно виступає французький видавничий гігант Ubisoft.

Ігрова модель Just Dance 2020 (Play Station 4) залишається такою ж, як і в попередніх частинах серії. На початку ми вибираємо одну з доступних пісень. У міру просування, на екрані почнуть з'являтися руху, які вам потрібно слідувати в ритмі музики. Чим краще ми робимо даний елемент в технічному плані, тим більше очок ми отримуємо.

Крім гри в поодинці, ми також можемо взяти участь в спільних танцювальних дуелях з друзями, а також в кооперативному режимі.

Варто відзначити, що в Джаст Денс 2020 (ПС4) є і дитячий режим. Він включає в себе кілька хореографій , створених спеціально фахівцями щодо здорового розвитку.

В Just Dance 2020 (Плейстейшн 4) гравців очікує барвистий і зрозумілий інтерфейс. І, безумовно, велика галерея ексцентричних танцюристів, чиї рухи відтворюються в реальному світі.

Розгорнути

Характеристики