Час роботи:

ПН-СБ: 10:00 - 18:00
НД: 10:00 - 16:00

Фітнес-браслет Honor Band 5 (CRS-B19S) Black

Код: 08206

Гарантія - 1 міс.

Обмін / повернення протягом 14 днів після покупки

Виробник:
Huawei

Колір:

Доставка

Оплата

Обмін

Опис

Опис Фітнес-браслет Honor Band 5 (CRS-B19S) Black

Фітнес-браслет Honor Band 5 (CRS-B19S) Black

Особливості: Кольоровий сенсорний екран Режими для 10 видів тренувань Вимірювання рівня кисню в крові Вимірювання пульсу

Особливості:

Кольоровий сенсорний екран

Режими для 10 видів тренувань

Вимірювання рівня кисню в крові

Вимірювання пульсу 24 години в режимі реального часу

Науковий моніторинг сну TruSleep

Віддалене управління музикою

Функція пошуку телефону

Повідомлення про вхідні дзвінки і повідомленнях

Цілодобовий моніторинг пульсу

Оновлена технологія моніторингу пульсу TruSeen 3.0 забезпечує високу точність вимірювання пульсу завдяки алгоритмам на базі штучного інтелекту. Інфрачервоний датчик дозволяє виконувати безперервний моніторинг пульсу вночі.

Міцний сон с технологією моніторингу сну TruSleep

Фітнес-трекер Honor Band 5 в режимі реального часу виконує моніторинг і аналіз пульсу і дихання під час сну. Він розпізнає 6 поширених видів проблем зі сном, надає оцінку якості сну і близько 200 рекомендацій щодо його поліпшення.

Яскравий AMOLED-екран

Екран фітнес-трекера Honor Band 5 вміщує до 45 кольорових символів і значки викликів для зручного спілкування завжди і всюди.

Змінний дизайн циферблата

Виберіть дизайн циферблата трекера з 8 представлених під будь-яку ситуацію: для будинку, прогулянки, офісу або тренажерного залу. Яскраве і чітке зображення кожного циферблата забезпечує максимальну зручність при використанні Honor Band 5.

Водонепроникність і розпізнавання стилів плавання

Вбудований 6-осьовий датчик фітнес-трекера Honor Band 5 автоматично розпізнає 4 основних стилю плавання: вільний стиль, метелик , брас і плавання на спині, фіксує швидкість плавання, відстань, спалені калорії, а також підраховує значення показника SWOLF1. Honor Band 5 володіє водонепроникністю на глибині до 50 м. Ви можете використовувати його під час плавання, миття рук або під дощем2.

Ваш професійний тренер

Фітнес-трекер Honor Band 5 допоможе вам вести здоровий образ життя. Він виконує моніторинг таких даних, як пульс, час тренування , пройдену відстань , частота кроків, швидкість, спалені калорії, результати аеробних або анаеробних тренувань. Honor Band 5 надає професійні рекомендації та підтримує 10 режимів фізичних навантажень.

Ще більше корисних функцій

Переглядайте повідомлення і повідомлення, робіть Селфі або групові фото, перемикайте музичні треки і міняйте громкость3 просто піднявши запястье4. Забули, де поклали свій телефон? Не проблема. Функція пошуку телефону знайде його моментально.

До 14 днів роботи в режимі очікування

Енергоефективна і потужна батарея забезпечить до 14 днів роботи в режимі очікування і до 6 днів роботи в режимі включеного моніторингу пульсу і сну. Час роботи батареї залежить від налаштувань і інтенсивності використання пристрою.

Розгорнути

Характеристики

АКСЕСУАРИ>Кабелі та Перехідники>Кабелі мультимедійні

Гарантія

1 міс.

Інше

Колір:

Black

Розгорнути